Nyheder fra Det Nationalhistoriske Museum

Kom tættere på historien! Tilmeld dig nyheder fra Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg og vær blandt de første til at høre om nye udstillinger, arrangementer, foredrag og børneaktiviteter.

Dine oplysninger holdes fortrolige og du kan altid afmelde dig igen via afmeldingslinket i nyhedsbrevene.

* skal udfyldes
Nyhedsbrevsbetingelser hos Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg

Du har ved oprettelse af e-mailabonnement hos Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg accepteret, at vi udsender nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse.
Udgangspunktet for vores nyheder er at fortælle om de udstillinger, arrangementer og børneaktiviteter du kan opleve på Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg.

Indsamling af data
Ved oprettelse af e-mail abonnement giver du samtidig dit samtykke til, at Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne bruges udelukkende til at sende dig dit nyhedsbrev. Da museet benytter sig af Mailchimp til at udsende nyhedsbreve, gemmes dine oplysninger på Mailchimps servere i USA. Mailchimp lever op til EU's persondataforordning via Privacy Shield.

Afmelding af e-mailabonnement
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevsabonnementet. Afmelding kan altid ske via afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevene.

Dine rettigheder
Medlemmernes rettigheder i forbindelse med behandling af personoplysninger følgerEU's Persondataforordningog du har til enhver tid mulighed for at få oplyst og/eller slettet,de oplysninger vi har registreret om dig. Du kan til enhver tid se dine profilinfo via linket nederst i nyhedsbrevet.

Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg følger markedsføringsloven, samt EU-persondataforordningen.